Fit en vitaal met voeding!

8 weekse training Mindful eten
 
 

Voor degenen die echt met Mindful eten aan de slag willen, is er de 8 weekse training. Deze training maakt gebruik van mindfulness technieken (meditaties, oefeningen voor een groter bewustzijn), Mindful eten oefeningen en yoga.

 

In 8 weken tijd leer je stap voor stap reacties, gevoelens en emoties in je lichaam herkennen die jou vertellen waar je werkelijk behoefte aan hebt. Dat hoeft niet altijd voedsel te zijn.

Vanuit verschillende invalshoeken leer je steeds beter onderscheid te maken tussen fysieke en emotionele honger. Je gaat bepaalde patronen ontdekken en herkennen waar je je eerder niet van bewust was. En net als bij mindfulness doen we dit op een niet oordelende, accepterende manier. Het is jouw persoonlijke ontdekkingsreis naar je diepere drijfveren en naar je ware zelf.

Dankzij de meditaties en de andere oefeningen, die je ook thuis gaat doen, leer je onder andere dat je in elk moment een vrijheid van keuze hebt. Na 8 weken ben je in staat om gezondere keuzes te maken en beter voor jezelf te zorgen.

 

Na deze 8 weken zijn er opfris-bijeenkomsten om de aandacht vast te houden en voor meer verdieping.

 

Op donderdag 28 september 2017 start de training in Assen

Adres:

AFP Fysio, Industrieweg 10, Assen

Tijd: 19:30 - 21:00 uur

 

Voor meer informatie en aamelden:  ieke.knoop@helement.nl

of bel 06 294 364 74.

 

Ook in Groningen worden trainingen gegeven. Kijk voor meer informatie op

http://www.mindful-eten.org