Fit en vitaal met voeding!

V  oedings- / dieetadvies
 
 

Het eerste bezoek bestaat uit een uitgebreid persoonlijk gesprek aan de hand van de door jouw ingevulde formulieren. Aan de orde komen onderwerpen als: de ziekte- en dieetgeschiedenis, het probleem dat je wilt oplossen, de motivatie, voedingsgewoonten, werk, thuissituatie en de leefstijl.

 

Al deze informatie is van belang om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de oorsprong en samenhang van de klachten. Als dat duidelijk is, stellen we samen een behandelplan op dat voor jou uitvoerbaar is.

Afhankelijk van de klachten en de geadviseerde veranderingen in voeding en leefstijl wordt een aantal vervolgconsulten afgesproken.

 

Door begeleiding en coaching krijg je meer inzicht in goede voeding en een gezonde leefstijl, zodat je in staat bent om zelfstandig bewuste keuzes te maken voor een betere gezondheid.

 

In de consulten is ook ruimte voor mindful eten oefeningen. Deze leren je om meer bewust te eten en te proeven en te luisteren naar het eigen lichaam. Zo word je je meer bewust van wat je echt nodig hebt. En hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.